HP Lounge: gratis en grenzeloze streamingdienst van HP

08 oktober 2015 1 Minuut 1 Reacties
hp-lounge

HP heeft zijn eigen muziekstreamingdienst aangekondigd die volledig gratis en zonder beperkingen te gebruiken is. Maar je dient er natuurlijk wel een nieuwe HP-laptop of -pc voor te hebben, want anders krijg je geen toegang tot de dienst.

HP Lounge: ongelimiteerd en gratis muziek luisteren

HP heeft een eigen muziekstreamingdienst gelanceerd genaamd HP Lounge. De dienst is in principe gratis voor iedereen… die een nieuw HP-product komt de komende maanden. HP zet HP Lounge desondanks in de markt als een concurrent van Spotify en Apple Music en biedt het streamen van nummers aan, evenals curated afspeellijsten die HP de radiodienst noemt. Het wil de dienst aanvullen met andere premium ervaringen, zoals making-off-video’s en de verkoop van concertkaarten – een compleet pakket dus.

HP Lounge opgezet met Universal Music en biedt momenteel alleen muziek aan van die platenmaatschappij. Niet alleen is HP Lounge voor de gebruikers gratis te beluisteren, ook zit er geen limiet op het aantal streams en dergelijke: je kunt dus heel de dag ongestoord luisteren, zonder ook maar een advertentie te horen. Wat er van al deze services overblijft in Nederland, moeten we nog maar zien. Ook is het niet duidelijk hoe Universal Music hier geld aan verdient, maar wellicht zal dat via de verkoop van HP-hardware gaan.

Lees hier meer over de gisteren aangekondigde Spectre x360 en Spectre x2  en de Envy Note 8.

Reacties (1)