Vogel’s komt met muurbeugels en standaarden voor Sonos speakers

19 mei 2015 1 Minuut 0 Reacties
Vogels-Sonos

Het Nederlandse Vogel's komt met een line-up muurbeugels en standaarden, speciaal voor draadloze Sonos PLAY:3 en PLAY:1 luidsprekers.

Sonos is nog steeds één van de meest populaire merken op het gebied van multiroom- en streaming-luidsprekers. Het grote voordeel hiervan is dat fabrikanten van accessoires diverse opties voor de audiosystemen uitbrengen. Het Nederlandse Vogel’s komt zelfs met een speciale line-up muurbeugels en standaarden voor Sonos luidsprekers.

Met de nieuwe serie producten van Vogel’s – speciaal voor het ophangen en plaatsen van je Sonos-speakers – bevestig je je speakers op flexibele wijze aan de muur of op een standaard. Het speciale ophangysteem met muurbeugels voor de Sonos PLAY:1 en PLAY:3 is eenvoudig te installeren. Dankzij de hoogwaardige materialen, beschikbaar in twee beschikbare kleuren (zwart en wit), bevestig je speakers veilig aan de muur. Door de ruime draai- (70°) en kantelmogelijkheden (30°) optimaliseer je de audioweergave.

Wanneer je liever geen gaten in de muur hebt kun je kiezen voor een vloerstandaard. De standaards zijn voorzien van een (geïntegreerd) netsnoer, waarmee je de kabellengte met één meter vergroot. Ze zijn eenvoudig te verplaatsen en maximaal 82 centimeter hoog. De producten van Vogel’s zijn vanaf nu in Nederland beschikbaar. De muurbeugel voor de Sonos PLAY:1 (€ 34,99) en de PLAY:3 (€ 44,99), en de vloerstandaard voor de PLAY:1 (€ 79,99) en de PLAY:3 (€ 99,99) worden geleverd met vijf jaar garantie.

Reacties (0)