Panasonic 2015 soundbar-systemen te koop in Nederland

25 mei 2015 1 Minuut 0 Reacties
Panasonic-soundbar-2015

Panasonic heeft voor 2015 weer een compleet assortiment av-systemen, waaronder diverse soundbars. De Japanse fabrikant introduceert in Nederland de SC-ALL70T, SC-HTB885, SC-HTB690 en SC-HTB485. Alle vier de systemen zijn inmiddels uit voorraad te koop.

Bij een complete line-up lcd led tv’s horen natuurlijk ook audiosystemen. Panasonic richt zich dit jaar vooral op de minimalistische systemen, met één soundbar-speaker. Het topmodel voor dit jaar is de SC-ALL70T, een soundbar die je met het netwerk en verschillende SC-ALL2 speakers kunt koppelen om in meerdere ruimten muziek weer te geven.

Alle nieuwe soundbars gaan vergezeld van een draadloze, down-firing subwoofer. Doordat de driver naar de vloer is gericht, moet deze speaker betere bastonen produceren. De SC-HTB885 biedt vijf geïntegreerde luidsprekers en een Clear Dialogue-modus om een surroundsound te produceren. De drie luidsprekers in de SC-ALL70T soundbar worden vergezeld door een draadloze subwoofer. De SC-HTB485 is een minimalistisch systeem met twee luidsprekers en een draadloze subwoofer.

De soundbars zijn uitgerust met Bluetooth (met NFC) waardoor eenvoudig verbinding gemaakt kan worden met mobiele apparaten om draadloos muziek weer te geven. Alle soundbars (behalve de SC-HTB485) geven ook een 4K-signaal door vanaf een set-top box, computer of Blu-ray Disc-speler dankzij een HDCP 2.2-verbinding. Hierdoor zijn er geen extra HDMI-kabels nodig.

Een compleet overzicht van alle soundbar-systemen, inclusief modelnummers en specificaties, vind je in de Panasonic 2015 soundbar line-up.

Meer informatie

Een overzicht van alle home cinema-producten die Panasonic in 2015 naar Nederland brengt, waaronder tv’s en audiosystemen, vind je in het 2015 home cinema overzicht.

Reacties (0)