Denon lanceert draagbare HEOS 1 en HEOS 1 Go Pack

13 mei 2015 2 Minuten 0 Reacties
Denon-HEOS-1

Een aantal maanden terug hebben we het HEOS multiroom-systeem van Denon uitgebreid getest en vandaag brengt het bedrijf nieuwe leden van de familie op de markt. Denon introduceert de HEOS 1 en 1 Go Pack, draagbare multiroom-speakers die zowel binnen- als buitenshuis gebruikt kunnen worden.

Denon HEOS 1 en Go Pack

Het eerste product dat in deze lijn voor binnen- en buitengebruik wordt aangeboden is de draagbare HEOS 1 draadloze speaker. De Go Pack breidt de bruikbaarheid en functies van deze speaker verder uit en is speciaal bedoeld voor diegenen die hun muziek overal mee naartoe willen nemen.

De Denon HEOS 1 is de kleinste en meest betaalbare variant in de serie, waarin desondanks alle audio-eigenschappen van de grotere speakers uit de serie zijn verwerkt. Gebruikers kunnen een stereobeeld creëren, zonder echo, door twee HEOS 1-speakers met audiophile-level synchronisatie te combineren tot stereopaar. Met de gratis installatie-app heb je binnen enkele minuten zowel binnen als buiten geluid. En met de Go Pac wordt HEOS 1 een volledig draadloze speaker waarmee je ook buiten kunt genieten van muziek. 

De bijgeleverde HEOS 1 Go Pack is een accessoirepakket bestaande uit een oplaadbare batterij, een rubberen afdichting voor de verschillende ingangen (Splashguard) en een Bluetooth-USB-adapter. De HEOS 1 levert bij gebruik van de oplaadbare batterij van de Go Pack tot zes uur muziek. De speaker is vochtbestendig, maar in combinatie met de Splashguard wordt hij IPX4-bestendig en is hij bij buitenactiviteiten in de regen of in de buurt van een zwembad extra beschermd. Gebruikers kunnen met de Bluetooth-USB-adapter van Go Pack altijd en overal rechtstreeks Bluetooth-audio naar een HEOS 1-speaker streamen. Als er wifi beschikbaar is, kan de Bluetoothaudio bovendien met andere HEOS-apparaten gedeeld worden.

Prijzen en beschikbaarheid

De Denon HEOS 1 heeft een consumentenadviesprijs van 249 euro en de Go Pack heeft een consumentenadviesprijs van 99 euro. Beide producten zullen naar verwachting vanaf midden juni beschikbaar zijn in Nederland. Pre-orders voor 30 juni ontvangen 50% korting op de Go Pack. 

Reacties (0)