WOOX lanceert draadloze en waterdichte Philips BT6000 speaker

23 april 2015 1 Minuut 2 Reacties
Philips-BT6000

WOOX Innovations voegt de nieuwe Philips BT6000 aan de line-up draadloze luidsprekers toe. Deze speaker is draagbaar, spatwaterdicht en kan draadloos muziek streamen.

De Philips BT6000 is voorzien van twee driver-sets en passieve radiatoren aan weerszijden van de ovalen speaker voor een 360° geluidsbeleving. De Digital Sound Processing moet zorgen voor realistische, ruisvrije muziek. Door de Bluetooth-functionaliteit van de Philips BT6000 kun je overal draadloos muziek luisteren. Dankzij NFC is een koppeling met een smartphone of tablet snel gelegd.

De 12W oplaadbare batterij gaat volgens de fabrikant minstens acht uur mee. Daarnaast zorgt de ingebouwde microfoon ervoor dat je overal en altijd telefoontjes aan kunt nemen. De muziek die je luistert wordt gepauzeerd en je kunt via de speaker je telefoongesprek voeren. De Philips BT6000 Digital Sound Processing-technologie optimaliseert de prestaties.

De speaker kun je aan je riem, tas of fiets hangen, en omdat er geen knoppen uitsteken loop je ook niet het risico dat ze afbreken of beschadigd raken. De BT6000 kan opgeladen worden door hem aan te sluiten op een beschikbare USB-poort. Daarnaast kun je hem aan iedere muziekspeler verbinden via de audio-in-verbinding. De speaker is beschikbaar in verschillende kleuren zoals zwart, wit en in een limited edition camouflage-versie.

De BT6000 kost 99,99 euro. Vanaf mei kunnen kopers van de BT6000 gratis een eigen gepersonaliseerde sleeve maken die om de speaker past.

Reacties (2)