Philips onthult nieuwe audiosystemen en home cinema-sets tijdens CES

07 januari 2015 1 Minuut 3 Reacties
Fidelio XS1

WOOX Innovations komt in 2015 met een breed scala aan audioproducten, waaronder soundbars, home cinema-systemen, koptelefoons en bluetooth-speakers.

Ook wordt er een speciale party-speaker met led-verlichting geïntroduceerd. Natuurlijk mag ook de Soundstage, een soundbar-speaker met brede basis waarop een tv geplaatst kan worden, niet ontbreken. De Philips Soundstage-speakers zijn 3.1-kanaals speakers met subwoofers.

Het topmodel voor 2015 is de Fidelio XS1 (hierboven afgebeeld), een fraai vormgegeven Soundstage-speaker met een glazen bovenzijde. De speaker is voorzien van drivers aan de voorzijde en zijkant, een draadloze subwoofer en audiotechnieken die volgens de fabrikant de premium kwaliteit van de Fidelio-lijn tonen. De glazen bovenzijde is geschikt voor tv’s tot 65-inch en audio kan naar het systeem gestreamd worden middels bluetooth.

De Philips HTL5130 is ook een 3.1-kanaals Soundstage-speaker maar dan met een apart kanaal voor de center-speaker en een ingebouwde subwoofer. Dit model beschikt over WaveFlector-technologie waarmee middels reflecties een breed geluidsveld gecreëerd moet worden. Ook deze speaker is geschikt voor bluetooth-streaming.

Daarnaast introduceerde Philips tijdens CES de nieuwe Fidelio B5 soundbar en de HTL7140 soundbar met draadloos subwoofer. Deze laatstgenoemde set moet dankzij een 5.1-kanaals geluid en Ambisound-technologie een breder geluidsveld bieden. Een compleet nieuwe lijn is de Philips Zenit (hierboven afgebeeld), bestaande uit speaker die het maximale uit je entertainment-bronnen moeten halen. Het Zenit-systeem beschikt over de nieuwste technieken als HDMI (met 4K) en bluetooth, en een nieuw design. Er komen twee varianten; de CSS5330 met een center speaker, twee satelliet-speakers en een draadloze subwoofer, en de CSS5530 met twee extra draadloze speakers voor de achterzijde.

Reacties (3)