Linn geeft elke dag high-res audio weg

01 december 2014 1 Minuut 0 Reacties
Linn-audio

Luister jij graag naar high-res audio? Dan heeft muzieklabel Linn de komende drie weken iets leuks voor je. Het bedrijf, ook bekend van de muzieksystemen, geeft namelijk 24 dagen lang elke dag een nummer in 24-bits studio master kwaliteit weg.

High-res audio wint de laatste maanden flink aan populariteit. Er zijn verschillende streamingdiensten verschenen die hoge resolutie muziek aanbieden en ook zijn er diverse downloadsites gelanceerd waar je muziek in hoge kwaliteit kunt downloaden.

Linn speelt op deze trend in door de komende 24 dagen elke dag een nummer van één van de artiesten die onder het label vallen weg te geven. Je kunt de track gratis downloaden en daarnaast verschijnt er elke dag een video waarin de betreffende artiest zijn of haar verhaal over het nummer doet.

Vandaag, 1 december, is het eerste nummer te downloaden. Het gaat om de track Almost Like Being In Love van Joe Stilgoe. Houd de website van Linn de komende weken in de voor alle tracks die gratis te downloaden zijn, waaronder nummers van Claire Martin, Alyn Cosker en het Schotse Chamber Orchestra.

Lees meer over wat high-res audio is en hoe je het afspeelt.

Reacties (0)