Spectral introduceert universeel soundbar-meubel

09 september 2014 1 Minuut 1 Reacties
Spectral-tv-meubel

Als je op zoek bent naar een meubel speciaal voor je AV-systeem dan is de kans groot dat je op een meubel van Spectral uitkomt. Het bedrijf ontwikkelt al jaren AV-meubels voor alle soorten opstellingen en deze week worden er nieuwe modellen speciaal voor soundbars op de markt gebracht.

Spectral introduceert drie nieuwe modellen in de Scala-lijn, geschikt zijn voor het plaatsen van de soundbar achter een stofbespannen klep. De soundbar wordt dus verscholen maar dit resulteert volgens de meubelfabrikant niet in een noemenswaardig verlies in geluidskwaliteit. Daarbij; het oog wil ook wat.

De Scala SC1656 kan gebruikt worden om bijvoorbeeld de Playbar en Sub van SONOS in het meubel te plaatsen, zonder afbreuk te doen aan de geluidskwaliteit. In de bovenste twee vakken kan randapparatuur geplaatst worden. Linksonder in de kast is ruimte voor een subwoofer en rechtsonder kunnen dvd’s of Blu-ray discs geplaatst worden.

Dit meubel is leverbaar in drie basiskleuren; zwart, wit of zilver met daarbij de keuze in glossy (hoogglans) of gesatineerd (mat) glas. Voor de Scala SC1656 moet 2.599 euro betaald worden. Voor gesatineerd glas betaal je 199 euro extra. Ook zijn er nog diverse extra opties als een infrarood linksysteem, wandmontage en een draaibare tv-beugel.

Meer informatie over de nieuwe meubels vind je op de website van Spectral.

Reacties (1)