Spotify Connect komt ook naar Bose speakers en Panasonic tv’s

28 augustus 2014 1 Minuut 0 Reacties
Spotify-iPad

Spotify heeft een lijst gepubliceerd waarin alle nieuwe partners voor Spotify Connect genoemd worden, waaronder Panasonic en Bose.

Gisteren maakte TP Vision, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor onder meer de tv’s van Philips, bekend dat de Android televisies van Philips de eerste modellen ter wereld zijn die integratie van Spotify Connect krijgen. Daar blijft het echter niet bij want Spotify heeft inmiddels zelf bekendgemaakt dat nog een aantal grote fabrikanten met de feature aan de slag gaan.

Spotify heeft vandaag een lijst gepubliceerd waarin alle nieuwe partners voor Spotify Connect genoemd worden. De feature komt naar diverse nieuwe smart tv’s, audiosystemen, luidsprekers en multiroom-systemen van onder meer Bose, Panasonic en Samsung. De verwachting is dat we de nieuwe producten met Spotify Connect volgende week tijdens IFA 2014 in Berlijn te zien krijgen.

Met Spotify Connect is het mogelijk om muziek van de streamingdienst via je tv of audiosysteem weer te geven door gebruik te maken van de Spotify-app op je smartphone of tablet. Het streamen van muziek verloopt echter via de servers van Spotify zelf en niet je mobiele apparaat. Je smartphone of tablet wordt dus puur gebruikt voor het bedienen van de dienst en kan tegelijkertijd voor andere toepassingen, waaronder het voeren van een telefoongesprek of het surfen op het internet, gebruikt worden.

Reacties (0)