Onkyo geeft gratis Dolby Atmos-speakers bij AV-receivers

06 augustus 2014 1 Minuut 3 Reacties
Onkyo-Dolby-Atmos

Onkyo laat weten dat kopers van de TX-NR636, TX-NR737 en TX-NR838 AV-receivers het Dolby Atmos SKH-410 speakersysteem gratis geleverd krijgen.

Vorige maand lanceerde Onkyo verschillende nieuwe producten, waaronder AV-receivers en een speakersysteem met ondersteuning voor Dolby Atmos. Vandaag maakt de fabrikant bekend bij een select aantal AV-receivers gratis Dolby Atmos-speakers te leveren.

Onkyo laat vandaag weten dat kopers van de TX-NR636, TX-NR737 en TX-NR838 AV-receivers het nieuwe Dolby Atmos SKH-410 speakersysteem gratis geleverd krijgen. De aankoop moet dan wel bij één van de door Onkyo bepaalde dealers en voor 30 september gedaan zijn.

Het SKH-410 speakersysteem is geen traditioneel luidsprekersysteem maar bestaat uit modules die op de twee vloerstaande luidsprekers aan de voorzijde van een home cinema systeem geplaatst kunnen worden. Deze modules zorgen ervoor dat de Dolby Atmos-signalen via het plafond boven de luisteraar weergegeven worden.

Dolby Atmos is de nieuwe revolutie voor home cinema systemen. Met dit audioformaat worden extra kanalen ingezet die audio-effecten boven de luisterpositie plaatsen. Dit kan gedaan worden middels speakers aan het plafond of de hierboven omschreven modules die op speakers geplaatst kunnen worden. Lees meer over wat Dolby Atmos is.

Om in aanmerking te komen voor een gratis luidsprekersysteem moeten kopers van de AV-receivers een voucher die met de receiver geleverd wordt invullen en opsturen. De speakers worden dan in oktober verstuurd. Het is nog niet duidelijk of deze actie ook in Nederland beschikbaar zal zijn.

Reacties (3)