Deze films en series verschijnen in maart op Netflix

11 maart 2014 1 Minuut 1 Reacties
Netflix

Netflix blijft het aanbod uitbreiden en introduceert deze maand onder meer het nieuwe seizoen van Homeland en de Nederlandse film Quiz.

Netflix is inmiddels een aantal maanden in Nederland beschikbaar. De video on demand-dienst biedt voor een bedrag van 7,99 euro per maand toegang tot een groot aanbod van films, series en documentaires. Netflix blijft het aanbod echter uitbreiden en introduceert dagelijks nieuwe films en series. Elke maand wordt bekendgemaakt welke nieuwe content we kunnen verwachten in de komende weken en in dit artikel zetten we een aantal van de nieuwe series, films en documentaires onder elkaar.

Nieuw op Netflix

Sinds deze week zijn verschillende nieuwe films aan het aanbod toegevoegd, waaronder de Nederlandse film Quiz. In deze film wordt quizmaster Leo Vandermolen in een restaurant lastig gevallen door een man die beweert zijn vrouw en dochter te hebben ontvoerd. Ook is de film Smashed per direct beschikbaar en kun je de nieuwste seizoenen van Family Guy en Fringe bekijken. 

Vanaf 23 maart zijn de eerste vier seizoenen van Skins te zien op Netflix. Deze serie volgt het rusteloze leven van een groep tieners terwijl de vrienden en wannabe-geliefden hun laatste twee schooljaren doorlopen. Een dag later is ook het tweede seizoen van Homeland te bekijken. Later deze maand verschijnen onder meer de film People Like Us, het tweede seizoen van American Horror Story, en de films Gangsterboys en Anchorman: The Legend of Ron Burgundy.

Reacties (1)