Sharp Smart tv’s krijgen toegang tot Netflix applicatie

05 november 2013 1 Minuut 7 Reacties
Netflix

Sharp maakt vandaag bekend dat de premium tv line-up van het bedrijf toegang krijgt tot de Netflix app waarmee voor een vast bedrag per maand onbeperkt naar films en series gekeken kan worden.

Sinds afgelopen zomer is Netflix beschikbaar in Nederland. De dienst biedt een groot aanbod van films en series dat op verschillende apparaten bekeken kan worden. Naast een app voor smartphones en tablets bieden de meeste tv-fabrikanten ook een app voor Smart tv’s. Na onder meer Samsung, Philips en LG komt nu ook Sharp met een Netflix-app voor haar premium Smart tv’s.

De Netflix applicatie wordt toegevoegd aan de 60-, 70- en 80-inch modellen van de LE857-serie, de LC-70LE747 en de LC-80LE657. Deze modellen worden in de Benelux vanaf nu standaard met de Netflix App geleverd. De applicatie kan bij deze Sharp tv-modellen bovendien rechtstreeks met een speciaal daarvoor bestemde knop op de afstandsbediening worden bediend. De app is te vinden in het startmenu van de tv’s.

Het is nog onbekend wanneer Netflix in België wordt gelanceerd. Vooruitlopend op deze beschikbaarheid wordt de premium lijn Sharp tv’s daar echter ook al vanaf november inclusief Netflix App geleverd.

Bekijk ook het complete Sharp 2013 lcd tv overzicht.

Reacties (7)