Panasonic lanceert SC-HTB550 en SC-HTB20 home cinema systemen

06 maart 2012 1 Minuut 0 Reacties
Panasonic-SC-HTB550

Naast zes Smart Network home cinema sets met lanceert Panasonic ook twee systemen zonder Viera Connect. De Panasonic SC-HTB550 en SC-HTB20 beschikken wel over een zogenaamde multipositioneel luidsprekerconcept waardoor de luidsprekers horizontaal of verticaal kunnen worden geplaatst, aan de muur of op een standaard kunnen worden bevestigd of los op een tafel of de vloer kunnen worden gezet.

De SC-HTB550 is ontworpen voor TV’s vanaf 42 inch en de SC-HTB20 is geschikt voor TV’s vanaf 32 inch. De SC-HTB550 is voorzien van een draadloze subwoofer waardoor deze overal geplaatst kan worden. Daarnaast kunnen de luidsprekers gemakkelijk worden verplaatst voor een optimaal geluid in elke situatie.

Beide systemen bieden volgens Panasonic een uitzonderlijke geluidskwaliteit dankzij een groot scala aan innovatieve functies, zoals de Anti-Jitter Digital Amplifier. Panasonic’s MASH (multi-stage noise shaping) technologie moet er daarnaast voor zorgen dat jitter en geluidsvervorming worden tegengegaan. Voor gebruikers die willen genieten van hun eigen muziekverzameling is de SC-HTB550 voorzien van Bluetooth zodat je nummers draadloos kunt streamen kunnen worden vanaf een mobiel apparaat of smartphone met Bluetooth.

De SC-HTB550 en de SC-HTB20 beschikken ook over de Clear-Mode Dialogue functie die ervoor zorgt dat spraak op een TV of een andere bron beter te verstaan is. Doordat het geluidsveld wordt gecorrigeerd, zijn dialogen en geluiden beter te verstaan. Dankzij de Dialogue Level Control functie kan precies worden aangegeven in welke mate spraak zich moet onderscheiden van de surround sound.

Reacties (0)