Panasonic lanceert SC-BTT590 Blu-ray home cinema set

24 februari 2012 1 Minuut 0 Reacties
Panasonic-SC-BTT590

Panasonic heeft voor 2012 al een groot aantal nieuwe Blu-ray spelers, LCD TV's en plasma TV's gelanceerd maar over Blu-ray home cinema systemen hebben we nog niet veel gehoord. Een systeem dat in ieder geval zal verschijnen is het high-end SC-BTT590 home cinema systeem.

De SC-BTT590 is een van de topmodellen voor dit jaar en beschikt onder meer over 3D weergave, 2D naar 3D conversie, compatibiliteit met nagenoeg alle DVD en CD formaten, en ondersteuning voor HD-3D bestandsformaten, DivX HD, AVCHD, FLAC, MP3 en JPEG. Voor een eenvoudige bediening lanceert Panasonic een remote applicatie voor iPhones, android Smartphones en BlackBerry smartphones. Verder is muziek van een iPhone of iPod eenvoudig af te spelen via het systeem.

Natuurlijk kan de SC-BTT590 met het internet verbonden worden, middels Wifi, om mediabestanden te streamen van apparatuur binnen je thuisnetwerk en krijg je toegang tot het Viera Connect Smart TV platform van de fabrikant. Op het systeem zelf zijn nog drie HDMI poorten (2 in, 1 uit) en twee USB poorten te vinden. Qua audio beschikt de SC-BTT590 over vijf redelijk grote satelliet speakers en een subwoofer met een totaal vermogen van 1.000 Watt. De luidsprekers kunnen op de vloer geplaatst worden maar mij lijkt het voor de hand liggend dat je ze ophangt of op een kast(je) plaatst.

De SC-BTT590 zal in april op de markt verschijnen voor een prijs van 599 euro.

Reacties (0)